Парадигматичні і синтагматичні характеристики прийменникових та безприйменникових дієслівних сполучень - Коваль, Н.; Лангенбах, М. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
У статті пропонується опис сполучуваності у вигляді корпусу текстів із автоматизованою та автоматичною системою аналізу. Передбачено, що за допомогою комп'ютерних засобів буде організовано масив конструкцій з контекстним оточенням у гнучку систему, у якій буде доступним сортування за різними параметрами, подаватимуться для кожного окремо взятого елемента та моделі в цілому граматична, лексико-семантична та статистична інформація.