Лінгвістичний портал MOVA.info: три роки в мережі інтернет - Дарчук, Н.; Сірук, О.; Сорокін, В. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
Лінгвістичний портал MOVA.info в мережі Інтернет є одним із провідних центрів для всіх, хто зацікавлений у швидкому отриманні якісної інформації про українську мову в контексті як культурного та суспільно-політичного, так і ―професійного‖ її життя. Стаття присвячена: звітуванню про здійснену нами останнім часом роботу; підсумкам опрацювання напрямків розвитку, аналізу продуктивності, пошукам нових ділянок роботи.