Проблеми комп’ютерної лексикографії у галузі інформаційної діяльності - Шульгіна, В. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
Метою статті є аналіз можливостей створення електронного забезпечення лексикографічними виданнями такої сфери, як документознавство. Проблема забезпечення навчального процесу на факультетах документознавства необхідною літературою включає в себе і підготовку термінологічних словників цієї потрібної сфери. Термінологічний словник документознавчої галузі є першою спробою узагальнення термінологічних понять, необхідних в роботі документознавців.