Проект англійсько-українського комп’ютерного словника з робототехніки - Шуневич, Б.; Паплик, О. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
У статті обґрунтовано актуальність і принципи створення англійсько-українського комп’ютерного словника з робототехніки, проаналізовано лексикографічний досвід у цій галузі, описано способи користування таким словником.