Передумови створення корпусу словників - Балог, В. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
У статті досліджено лексикографічний аспект у створенні корпусу мови. Мета проекту полягає у створенні локальної джерельної бази для будь-яких досліджень на основі словників. Вважаємо, що корпусний підхід до вирішення поставленого завдання дозволить не тільки уніфіковано формалізувати дані словників, але й ввести в систему будь-який словник, незалежно від ступеня його готовності.