Історія назв добових богослужінь - Осінчук, Ю. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
У статті досліджується українська богослужбово-обрядова лексика в діахронному аспекті, зокрема лексико-тематична група назв добових богослужінь. Історія функціонування досліджуваних лексем простежується на конкретних прикладах церковно-богослужбових книг, літургійної літератури та лексикографічних працях лінгвістичного характеру.