Особливості використання фразеологізмів у мові сучасної поезії - Щипська, М. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
У статті проаналізовано деякі особливості використання фразеологізмів у поезіях сучасних авторів. Зокрема, увагу приділено семантичним трансформаціям фразеологізмів, граматичним та лексичним замінам фразеологічних одиниць. .