Про історію слів з основою конфіденц- - Федоренко, Т. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
У розвідці простежено історію виникнення групи слів з основою конфіденц- і підтверджено думку про те, що утворене раніше в мові є постійним джерелом виникнення нових мовних одиниць.