Суспільно-політична лексика у мові прози Б. Антоненка-Давидовича - Карчевська, О. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
У статті висвітлено текстотвірну роль суспільно-політичної лексики як складника індивідуально-авторського стилю Б. Антоненка-Давидовича.