Біодеградуємий матеріал біоактивної дії на основі поліуретан-епоксидних композицій як носій лікарських речовин - Галатенко, Н.А.; Куксін, А.М.; Рожнова, Р.А.; Астапенко, О.О. (Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України, 2008)
Досліджено новий композиційний матеріал на основі поліуретан-епоксидів із наповнювачем - гідроксиапатитом, який містить імуномодулювальну домішку левамізол, а також механічні властивості композиції. На підставі гістологічних досліджень зроблено висновок, що левамізол, який іммобілізований на поліуретан-епоксидному носії, пролонговано стимулює малодиференційовані клітинні елементи на всьому етапі асептичного запалення.