Біблійні ойконіми: когнітивний аспект - Мацьків, П. (Лексикографічний бюлетень, 2006)
У статті розглянуто ойконіми Біблії на основі когнітивних структур у системі акціонального фрейму, з’ясовано їхню внутрішню форму, подано лінгвокультурний коментар.