Закон України "Про пріоритетні напрями розвитку науки і техніки" (Вісник НАН України, 2001)
Цей Закон визначає правові, фінансові та організаційні засади цілісної системи формування та реалізації пріоритетних напрямів розвитку науки і техніки в Україні.