70-річчя академіка НАН України М. С. Бродина (Вісник НАН України, 2001)
30 вересня виповнилося сімдесят років видатному вченому в галузі фізики твердого тіла, нелінійної оптики і квантової електроніки, Заслуженому діячеві науки і техніки України академіку НАН України Михайлу Семеновичу Бродину.