70-річчя члена-кореспондента НАН України Ю. Р. Малашенка (Вісник НАН України, 2001)
11 вересня виповнилося сімдесят років відомому вченому в галузі мікробіології члену-кореспонденту НАН України Юрію Романовичу Малашенку.