60-річчя члена-кореспондента НАН України М. Ю. Ільченка (Вісник НАН України, 2001)
13 вересня виповнилося шістдесят років відомому вченому в галузі інформатики і телекомунікацій, лауреату Державних премій СРСР та України, Заслуженому діячеві науки і техніки України члену-кореспонденту НАН України Михайлу Юхимовичу Ільченку.