Лексична модель „стандарт – субстандарт – нонстандарт” у системі сучасної комп’ютерної субмови - Бондарчук, Л. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У статті проаналізовано поняття стандарт–субстандарт– нонстандарт як трирівневу систему розвитку сучасної української комп’ютерної субмови. З’ясовано основні типи термінів, види комп’ютерних професіоналізмів, специфіку жаргонізмів цієї сфери.