Процеси нормалізації в українській та білоруській термінології в 20 – 30-х рр. XX ст.: пуристичний досвід - Скопненко, О. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У статті розглянуто деякі підходи українських і білоруських пуристів до вироблення літературної мови у 20 – 30-х рр. ХХ ст. На прикладі лексикографічного матеріалу простежено долю здобутків двох пуристичних шкіл у літературних мовах після реформ 1933 р.