Питальник для добору зразків жестової мови глухих (фрагмент) - Тищенко, О. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
Запропоновані питання призначені для добору таких зразків жестової мови глухих (ЖМГ), які б відбивали її лексичні, синтаксичні, ідіоматичні особливості у різних сферах людської діяльності. Дібрані матеріали становитимуть корпус ЖМГ та основу тлумачного жестівника ЖМГ.