Особливості організації сучасних систем автоматизації міркувань - Мороховець, М.К. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2003)
Аналізуються різні форми взаємодії сучасних систем автоматизації міркувань (САМ) з іншими програмними засобами розв’язання математичних задач. Сучасні САМ розглянуто з точки зору їх складу. На основі проведеного аналізу сформульовані основні проблеми та виділені можливі напрямки розвитку САМ. Іл.: 1. Бібліогр.: 28 назв.