Матеріали до “Словника співзвучних слів української мови” (літери А, Б) - Іващенко, В.; Тюменцев-Хвиля, М.; Хвиля-Тюменцева, Н. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У матеріалах до „Словника співзвучних слів‖ подаємо абетковані за літерами А, Б співзвучні слова з відповідно розробленими словниковими статтями. Принципи укладання словника та структуру словникової статті див. у попередньому випуску „Лексикографічного бюлетеня‖ (2006, вип. 14, С. 4–13).