Лексикографічний бюлетень (Лексикографічний бюлетень, 2007)
Відділ лексикології, лексикографії та національного корпусу української мови Інституту української мови НАНУ запрошує Вас до участі в збірнику наукових праць “Лексикографічний бюлетень”.