Рослини в антропогенно трансформованому довкіллі (Вісник НАН України, 2001)
Президія НАН України на своєму засіданні заслухала і обговорила наукову доповідь доктора біологічних наук професора О. З. Глухова «Рослини в антропогенно трансформованому довкіллі».