Лексико-тематична група назв молитов, піснеспівів у структурі поняттєвого поля «священна дія» - Мацьків, П. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У статті розглянуто лексико-тематичну групу назв молитов, піснеспівів у структурно-семантичному плані, з’ясовано внутрішню форму номенів, здійснено їх компонентний аналіз, а також простежено процес входження мовних знаків до лінгвістичної картини світу.