Розвідувальна семантика слів «розвідати», «розвідка» - Федоренко, Т. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У статті наголошено на необхідності комплексного аналізу лексики на позначення понять розвідувальної діяльності. Простежено причини й розвиток розвідувального значення у словах розвідати і розвідка.