„Словарь української мови” за ред. Б. Грінченка (1907-1909 рр.): електронна версія - Балог, В.; Балог, О. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У статті обґрунтовано й описано обрану методику та процедуру організації лексикографічного матеріалу „Словаря української мови” за ред. Б. Грінченка для функціонування його в електронному вигляді: створення бази даних на основі відсканованого тексту словника та інтерфейсу за допомогою мови програмування Delphi 8.