Тегування дат в національному корпусі української мови - Тищенко, О. (Лексикографічний бюлетень, 2007)
У статті йдеться про кодування дат у текстах Національного корпусу української мови. Розглянуто власне поняття дати, способи її репрезентації в текстах різних стилів та можливі варіанти тегування.