Словники чужомовних слів в українській лексикографії: принципи укладання етимологічних відомостей - Цимбалюк-Скопненко, Т. (Лексикографічний бюлетень, 2008)
У статті розглянуто деякі підходи українських лексикографів до подання етимологічних довідок у словниках чужомовних слів ХХ – ХХІ ст.