Лексикографічна система як когнітивно-комунікативний об’єкт - Шульгіна, В. (Лексикографічний бюлетень, 2008)
У статті окреслено основні напрями розвитку сучасної лексикографії, запропоновано когнітивно-комунікативний підхід до лексикографічних систем.