Проблема виділення міжчастиномовних морфологічних омонімів - Шипнівська, О. (Лексикографічний бюлетень, 2008)
У статті розглянуто проблему визначення морфологічних омонімів з урахуванням білатеральної природи мовного знака. Аналізуються різні підходи визначення графічно тотожних морфологічно неоднозначних одиниць.