Принцип кодування абревіатур у національному корпусі української мови - Балог, В. (Лексикографічний бюлетень, 2008)
У статті проаналізовано й описано принципи кодування засобами TEI (text encoding initiative) скорочених назв української мови у корпусі текстів.