Звітує Інститут сорбції і проблем ендоекології (Вісник НАН України, 2001)
Президія НАН України розглянула на своєму засіданні питання про наукову і науково- організаційну діяльність Інституту сорбції і проблем ендоекології НАН України. З доповіддю виступив директор установи академік НАН України В. В. Стрелко.