70-річчя члена-кореспондента НАН України Є. О. Куліша (Вісник НАН України, 2001)
5 листопада виповнилося сімдесят років відомому вченому-геологу, лауреату Державної премії України члену-кореспонденту НАН України та Російської АН Євгену Олексійовичу Кулішу.