Офіційно-ділова лексика: традиції вивчення - Тименко, Л. (Лексикографічний бюлетень, 2010)
У статті визначено роль і значення одного з етапів (1917 – поч. 1930-х рр.) у становленні й розвитку офіційно-ділової лексики та її вплив на еволюцію ділового словника української мови. Також проведено семантичний аналіз тлумачення лексичних одиниць ділового змісту в лексикографічних виданнях кінця ХІХ – поч. ХХ століття. Ключові слова: лексика, лексико-семантичні зміни, офіційно- діловий стиль.