Словники граматичних форм - Лозова, Н. (Лексикографічний бюлетень, 2010)
У статті розглянуто можливість створення словників окремих граматичних форм, їхня актуальність, насамперед для шкільної аудиторії, і проблеми, які розв’язують такі словники. Наголошено на питаннях, які виникають у мовця під час користування великими орфографічними словниками. Запропоновано два види граматичних словників.Ключові слова: граматичні форми, варіанти відмінкових закінчень, визначення роду іменників.