Особливості парадигми лексико-семантичної підгрупи “житло людини” - Лутава, С. (Лексикографічний бюлетень, 2010)
У статті проаналізовано лексико-семантичну структуру локусів на позначення житла людини в сучасній українській мові; на основі парадигматичних семантичних зв’язків з’ясовано специфіку її організації, диференціації на ядерну та периферійну частини, встановлено домінантні семантичні ознаки. Ключові слова: лексична семантика, локус, лексико-семантична група.