Матеріали до “Словника фразеологічних синонімів Миколи Лукаша” - Скопненко, О.; Цимбалюк-Скопненко, Т. (Лексикографічний бюлетень, 2010)
У статті проаналізовано традиції передавання фразеологічної синонімії в словниках різних слов’янських мов. Основну увагу зосереджено на перспективі укладання “Словника фразеологічних синонімів Миколи Лукаша”. Ключові слова: фразеологічна одиниця, фразеологічна синонімія, мова перекладу, словник фразеологічних синонімів.