Побудова парадигматичного словника для синтезу словоформ сучасної української мови - Шипнівська, О. (Лексикографічний бюлетень, 2010)
У статті запропоновано підхід до створення парадигматичного словника для синтезу словоформ сучасної української мови на основі словника квазізакінчень. Розглянуто наявні методи синтезу та специфіка застосованої методики генерації текстових словоформ. Ключові слова: парадигматичний словник, словник квазізакінчень, словник словоформ, процедура синтезу словоформ.