Український молодіжний сленг у когнітивному вимірі - Тищенко, О. (Лексикографічний бюлетень, 2010)
Рецензія на книги: П.М.Грабовий. Український молодіжний сленг: сучасна картина світу. –К.; Умань: ПП Жовтий, 2010. –221 с. П.М.Грабовий. Молодіжний соціолект міста Умані (словник). –К.; Умань: ПП Жовтий, 2009. –60 с.