Пріоритетні напрями досліджень з лексикології та лексикографії в сучасній славістиці - Гнатюк, І. (Лексикографічний бюлетень, 2010)
1–2 жовтня 2010року в республіці Білорусь відбулося розширене засідання Комісії з лексикології та лексикографії Міжнародного комітету славістів, організоване комісією Міжнародного комітету славістів спільно з кафедрою загального та слов’янського мовознавства Гродненського державного університету імені Янки Купали.