Оптична провідність вуглецевих нанорурок з домішкою азоту - Репецький, С.П.; Вишивана, І.Г.; Шастун, В.В.; Чешківський, Д.К. (Наносистеми, наноматеріали, нанотехнології, 2010)
Розвинено методу розрахунку оптичної провідности низьковимірних невпорядкованих систем. Досліджено вплив домішки азоту на розщеплення енергетичних зон електронів і фононів, що зумовлене нееквівалентними положеннями атомів вуглецю в примітивній комірці вуглецевої нанорурки. Досліджено природу концентраційної залежности оптичної провідности вуглецевих нанорурок з домішкою азоту.