70-річчя члена-кореспондента НАН України М. С. Герасимчука (Вісник НАН України, 2001)
19 грудня виповнилося сімдесят років відомому вченому в галузі економіки, Заслуженому діячеві науки і техніки України члену-кореспонденту НАН України Миколі Семеновичу Герасимчуку.