Актуалізація долає забуття - Іващенко, В. (Лексикографічний бюлетень, 2011)
Рецензія на: Актуалізація долає забуття«нові й актуалізовані слова та значення: словникові матеріали» (2002–2010) / кер. проекту і відп. ред. О.М. Тищенко, авт. колектив: В. О. Балог, Н.Є.Лозова, Л. О. Тименко, О.М. Тищенко [Інститут української мови нан України] – К.: Видавничий дім Дмитра Бураго, 2010. – 280с.