Якісний аналіз пептидного та білкового складу цитозольних фракцій фетальних тканин людини - Черкашина, Д.В.; Семенченко, О.Ю.; Петренко, О.Ю. (Інститут молекулярної біології і генетики НАН України, 2008)
Проведено препаративний розподіл тотального цитозоля фетальних тканин людини (мезенхімально-мезодермального походження) шляхом хроматографії в полівініловому гелі та горизонтального ультратонкого електрофорезу на поліакриламідному гелі. Під час хроматографії одержано 6 фракцій (одну білкову і п'ять пептидних), у разі електрофоретичного розподілу білків - 13 - 15 білкових фракцій з молекулярною масою від 9 до 110 кДа.