80-річчя члена-кореспондента НАН України Е.І. Єфремова (Вісник НАН України, 2014)
Відомий учений у галузі гірничої справи, доктор технічних наук (1973), професор (1976), член-кореспондент НАН України (1985), заслужений діяч науки і техніки України (1993), лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки (1983, 1997) Ернест Іванович Єфремов народився 14 листопада 1934 р. в м. Донецьку.