Польський військовий меморіал на Личаківському цвинтарі - Харчук, Х. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Показано хід будівництва польського військового цвинтаря у Львові у 20-ті рр. ХХ ст. та його знищення у радянський період.