“Українська хвиля”: відлуння злуки УНР і ЗУНР - Муравський, О. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Проаналізовано передумови та перебіг акції “Українська хвиля”, визначено її вплив на подальше розгортання суспільно-політичних процесів у західних областях УРСР.