Евреи в Западно-Украинской Народной Республике - Коган, Л. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Проаналізовано становище єврейської громади в роки українсько-польської війни 1918–1919 рр. в Східній Галичині, визначено політичні настрої цієї етнічної групи, наведені приклади співпраці з українцями.