Тимчасовий союз УГА з Добрармією та його наслідки - Байло, А. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Охарактеризовано зовнішню політику урядів УНР та ЗО УНР, розглянуто передумови укладення та основні умови союзу УГА та Добровольчої армії, визначено наслідки договору для подальшого розгортання національно-визвольної боротьби.