Українська радикальна партія в період визвольних змагань (1918 – 1923) - Бондар, О. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Проаналізовано діяльність членів Української радикальної партії в державних інституціях ЗУНР, визначено ставлення її чільних діячів до основоположних законодавчих актів новоствореної держави та ідеї соборності українських земель.