Законодавча діяльність Української Національної Ради - Смогоржевська, І. (Україна: культурна спадщина, національна свідомість, державність, 2009)
Проаналізовано передумови утворення Української Національної Ради, розглянуто основні законодавчі акти Західно-Української Народної Республіки, визначено компетенцію вищого законодавчого органу після підписання Акту злуки ЗУНР і УНР.